BADAK İLKOKULU
BADAK KÖYÜ BADAK KÜME EVLERİ BADAK ILKOKULU BLOK NO: 130 BOR / NİĞDE

VİZYON

-Karşısındakini dinleyen, anlamak için çaba gösteren, doğru iletişim kurabilen, yargılamayan, -Teknolojinin olumlu yönlerinden faydalanıp, olumsuz yönlerinden kendini koruyabilen, sorunları çözebilen, yurtta barış, dünyada barış ilkesini benimseyen, -İnsanları seven, inanan, özgüveni olan, haklarını bilen, savunan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, -Kendi özelliklerinin farkına varıp, o özellikleri ile ilgili yönlendirilerek geleceğe hazır hale gelen, -Araştıran, gözleyen, kitap okumayı alışkanlık haline getiren, -Meraklı, şüpheci, sorgulayan, çözüm üretebilen, -Çevreye duyarlı, hayvanlara karşı sevgi ile yaklaşan bireyler yetiştirmek temel amacımızdır.

MİSYON

Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, yaratıcılıklarını geliştirmek, araştıran bireyler olmalarına yardımcı olmak, özgüvenlerini arttırıcı çalışmalar yapmak, okul ve toplum kurallarını önemsemelerini sağlamak, akılcı ve bilimsel düşünce doğrultusunda kalarak Atatürkçü düşünceyi öğretmek için varız. Bu amaçlar doğrultusunda da her geçen gün kendimizi geliştirmek zorundayız.

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

TAM GÜN EĞİTİM

BAŞLAMA- 08:50 BİTİŞ- 14:30

SOBA

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

LOJMAN ŞUAN DEPO OLARAK KULLANILMAKTADIR.

SERVİS BULUNMAMAKTADIR.

Uydu İnternet (VSAT)